نقاط ثابت نگاشت های ناگسترده و نیم گروه های آن ها روی فضاهای باناخ

پایان نامه
چکیده

در این رساله عمل جدیدی را برای یک نیم گروه نیم توپولوژیک از نگاشت ها روی یک فضای باناخ تحت عنوان عمل ناگسترد? شعاعی معرفی و به کمک آن، پاسخی جزئی و مثبت به یکی از حدس های لائو می دهیم. سپس قضی? نقط? ثابت تاکاهاشی را از نیم گروه های گسسته به نیم گروه های نیم توپولوژیک کلی گسترش می دهیم. سرانجام قضیه های نقط? ثابت لیم و لائو-مه را برای عمل ناگسترد? شعاعی تعمیم داده و اثبات می کنیم.

منابع مشابه

ویژگی های نقاط ثابت نمایش نگاشت های ناگسترده ی فضاهای باناخ و فرشه

فرض کنید e یک فضای باناخ هموار و اکیدا محدب، s یک نیم گروه و(l (s .فضای تابع کران دار بر s باشد. در این پایان نامه روی زیرمجموعه ی محدب و فشرده e نگاشت های ناگسترده و روش های تکراری نوع براودر و هالپرن برای نمایش s مورد بررسی قرار می گیرند. در این بررسی دنباله ای از میانگین های مجانبا پایای چپ و مجانبا پایای قوی روی یک زیر فضای مناسب از l (s) مورد توجه قرار می گیرد. فرض کنید e یک فضای فرشه بات...

15 صفحه اول

تقریبی از نقاط ثابت برای نیم گروه های میانگین پذیر از نگاشت های غیرانبساطی در فضاهای باناخ

هدف مطالعه طرح های تکراری براور و هالپرن برای نیم گروهی از نگاشت های غیر انبساطی روی زیر مجموعه محدب و فشرده از فضای باناخ هموار با استفاده از دنباله ای از میانگین های به طور مجانبی پایا و دنباله ای از میانگین های به طور قوی منظم روی زیر فضای مناسب از فضای توابع کراندار و حقیقی مقدار روی نیم گروهs می باشد.

15 صفحه اول

مجموعه نقاط ثابت مشترک نیم گروه های تک پارامتری از نگاشت های غیر انبساطی در فضاهای باناخ با خاصیت اوپیال

معرفی نیم گروه ها،شرایط لازم و کافی برای وجود نقطه ی ثابت مشترک نیم گروه غیر انبساطی تک پارامتری در فضای باناخ با خاصیت اوپیال ، وجود یک درون بری غیر انبساطی به روی نقاط ثابت مشترک نیم گروه غیر انبساطی تک پارامتری در فضای باناخ با خاصیت اوپیال و دو مثال نقض در این رابطه.

15 صفحه اول

نگاشت های نگهدارنده نقاط ثابت

در این مقاله نگاشت­های خطی تعریف شده روی جبر همه عملگرهای خطی کران­دار مطالعه می­شوند. در واقع فرم چنین نگاشت­هایی که از دو جهت حافظ نقطه ثابت صفر عملگر باشند بدست می­آیند. همچنین، نگاشت­های خطی روی فضای ماتریس­ها با درایه­های از یک میدان با مشخصه مخالف 2 را در نظر گرفته و در صورتی که حافظ نقاط ثابت ماتریس­ها باشند فرم آن­ها نیز به دست می­آیند.

متن کامل

منابع من

با ذخیره ی این منبع در منابع من، دسترسی به آن را برای استفاده های بعدی آسان تر کنید

ذخیره در منابع من قبلا به منابع من ذحیره شده

{@ msg_add @}


نوع سند: پایان نامه

وزارت علوم، تحقیقات و فناوری - دانشگاه تربیت مدرس - دانشکده علوم ریاضی

میزبانی شده توسط پلتفرم ابری doprax.com

copyright © 2015-2023