جوابهای موجی مجرد دقیق برای معادلات آشفته غیر خطی k(2,2,1) و k(3,3,1) با روش آنالیز هموتوپی
پایان نامه
- سایر - دانشکده علوم پایه
- نویسنده زهرا حقی
- استاد راهنما حسین خیری محمد چایچی
- تعداد صفحات: ۱۵ صفحه ی اول
- سال انتشار 1390
چکیده
روش آنالیز هموتوپی (h am) به طور موفقیت آمیزی برای حل بسیاری از مسایل غیر خطی در علوم و مهندسی بکار رفته است. با این روش نتایج عددی می توانند با استفاده از چند تکرار حاصل شود. برخلاف روشهای عددی دیگر که درجه دقت پایینی دارند، روش h a m شامل پارامتر کمکی h است که با روشی ساده ، ناحیه و سرعت همگرایی سری جواب را کنترل و تنظیم می کند. پدیده های موجی غیر خطی در بسیاری از زمینه ها مانند فیزیک پلاسما، بیولوژی، هیدرودینامیک و فیبرهای نوری ظاهر می شوند. این پدیده ها اغلب با معادلات موجی غیر خطی مرتبط هستند. در این پایان نامه روش h a m را برای حل معادلات آشفته غیر خطی k(n, n) و k(n,n,1) به کار می بریم. جواب های موجی مجرد برای این معادلات در بسیاری از زمینه های علمی از جمله هسته فوق تغییر یافته، فنون و فنون استفاده می شوند. برای شرح کاربرد این روش ، نتایج عددی با استفاده از مولفه های سری به دست آمده از روش h a m حاصل می شود. بنابراین نتایج عددی نشان می دهد که این روش، توانایی بالایی در ارایه جواب های دقیق معادلات آشفته غیر خطی k(n,n) و k(n,n,1) دارد.
منابع مشابه
حل یک دستگاه از معادلات خطی با روش آنالیز هموتوپی
در این مقاله، الگوریتم موثری برای حل دستگاه معادلات خطی بر اساس روش آنالیز هموتوپی ارائه می دهیم. این روش با روش تکرار ژاکوبی کلاسیک مقایسه شده و آنالیز همگرایی آن مورد مطالعه قرار می گیرد. در پایان دو مثال عددی برای موثر بودن این روش ارائه خواهیم داد.
متن کاملمقایسه بین روشهای اختلال هموتوپی و آنالیز هموتوپی برای مسائل غیر خطی از نوع موجی
چکیده ندارد.
15 صفحه اولجوابهای موجی سفری معادلات دیفرانسیل جزیی غیر خطی با استفاده از روش انتگرال اول
چکیده در این پایان نامه به جواب های موجی سفری معادلات دیفرانسیل جزیی غیرخطی با استفاده از روش انتگرال اول پرداخته شده است. فصل اول شامل مفاهیم ابتدایی از قبیل معادلات دیفرانسیل جزیی و انواع آن و تئوری حلقه در جبرجابجایی است. در فصل دوم ابتدا به بیان قضایای مورد نیاز و دو قضیه ی اساسی که روش انتگرال اول بر مبنای آن ها پایه گذاری شده اشاره شده و سپس به شرح روش انتگرال اول پرداخته شده است. فصل...
15 صفحه اولحل معادلات دیفرانسیل غیر خطی در حالت های فازی و غیر فازی با روش آنالیز هموتوپی
چکیده ندارد.
15 صفحه اولتقریب خطی برای معادلات دیفرانسیل غیر خطی و مسئله پایداری
در این مقالع بعنوان مثال معادله دیفرانسیل گسترش جمعیت تحت مطالعه و نقاط استثنایی (نقاط حل) این معادله از نقطه نظر پایداری و ناپایداری مورد بحث قرار گرفته است . طی این مثال و مثالی دیگر نشان داده شده که همیشه خطی کردن معادلات دیفرانسیل غیر خطی نتیجه مطلوب را نخواهد داد. بالاخره در قسمت آخر تعریفات ریاضی پایداری از نقطه نظر لاپلاس لیاپولف و پوانکاره و شرط کافی برای اینکه بتوان معادله دیفرنسیل غیر...
متن کاملروش ساده ترین معادلات برای مطالعه معادله شرودینگر غیر خطی آشفته با قانون غیر خطی کر
روش ساده ترین معادلات یک روش حل قوی برای به دست آوردن جواب دقیق تکاملی معادلات غیر خطی است. در این پایان نامه روش ساده ترین معادلات برای پیدا کردن جواب دقیق معادله شرودینگر غیر خطی و معادله شرودینگر غیر خطی آشفته با قانون غیر خطی کر بررسی می شود و این نشان می دهد روش ارائه شده روشی موثر و عمومی می باشد.
15 صفحه اولمنابع من
با ذخیره ی این منبع در منابع من، دسترسی به آن را برای استفاده های بعدی آسان تر کنید
ذخیره در منابع من قبلا به منابع من ذحیره شده{@ msg_add @}
نوع سند: پایان نامه
سایر - دانشکده علوم پایه
میزبانی شده توسط پلتفرم ابری doprax.com
copyright © 2015-2023