چندجمله ایها و خواص بازگشتی نگاشت های حافظ اندازه
پایان نامه
- وزارت علوم، تحقیقات و فناوری - دانشگاه گیلان - دانشکده علوم پایه
- نویسنده صفا صالحیان
- استاد راهنما داود احمدی دستجردی
- تعداد صفحات: ۱۵ صفحه ی اول
- سال انتشار 1387
چکیده
چکیده ندارد.
منابع مشابه
خواص چندجمله ایها
بنابر قضیه اساسی جبر،اگر(p(z یک چندجمله ای از درجهnباشد. آنگاه(p(z دقیقا" دارای nریشه می باشدکه لزوما"متمایزنیستند. اما این قضیه اطلاعاتی درخصوص مکان ریشه ها نمی دهد. در این پایان نامه مسئله پیداکردن ناحیه ای که شامل ریشه های(p(z می باشدمورد مطالعه و بررسی قرار می گیرد.
15 صفحه اولهمگرایی در اندازه و نگاشت های حافظ آن
در این پایان نامه انواع همگرایی دنباله های توابع اندازه پذیر همچون همگرایی تقریباّ همه جایی? همگرایی تقریباّ یکنواخت و به ویژه همگرایی در اندازه و توابعی که حافظ این همگرایی ها هستند را بررسی می کنیم. همچنین تعمیمی از قضیه ییگورف و دوگان فضای توابع اندازه پذیر تحت توپولوژی همگرایی در اندازه را مورد مطالعه قرار می دهیم.
نگاشت های تقریباً حافظ طیف
فرض کنیم x و y فضاهای باناخ ابربازتابی و (b(x و (b(y به ترتیب جبرهای باناخ عملگرهای خطی و کراندار روی x و y باشند. اگر (p? b(x) -> b(y یک نگاشت خطی و دوسویی تقریباً حافظ طیف باشد، در این صورت p یک عملگر تقریباً ضربی یا یک عملگر تقریباً پادضربی است. علاوه براین، اگر y = x یک فضای هیلبرت تفکیک پذیر باشد، چنین نگاشتی اختلال کوچکی از یک خودریختی یا یک پادخودریختی خواهد شد. همچنین، پیوستگی خودکار چنین ...
نگاشت های بطور کامل حافظ خودتوانی و نگاشت های بطور کامل حافظ مربع صفر
فصل اول مفاهیم اولیه می باشد و فصل دوم در مورد ضربهای نگاشت های خودتوانی است.در فصل سوم نگاشت های حافظ خودتوانی را داریم و در فصل چهارم نگاشت های حافظ مربع صفر را داریم.
منابع من
با ذخیره ی این منبع در منابع من، دسترسی به آن را برای استفاده های بعدی آسان تر کنید
ذخیره در منابع من قبلا به منابع من ذحیره شده{@ msg_add @}
نوع سند: پایان نامه
وزارت علوم، تحقیقات و فناوری - دانشگاه گیلان - دانشکده علوم پایه
کلمات کلیدی
میزبانی شده توسط پلتفرم ابری doprax.com
copyright © 2015-2023