مشتق های ژوردن روی جبرهای خاص

پایان نامه
  • وزارت علوم، تحقیقات و فناوری - دانشگاه ارومیه - دانشکده علوم
  • نویسنده بهناز بهروزپور
  • استاد راهنما سعید استادباشی
  • تعداد صفحات: ۱۵ صفحه ی اول
  • سال انتشار 1388
چکیده

چکیده ندارد.

۱۵ صفحه ی اول

برای دانلود 15 صفحه اول باید عضویت طلایی داشته باشید

اگر عضو سایت هستید لطفا وارد حساب کاربری خود شوید

منابع مشابه

پیوستگی *-همریختیهای ژوردن روی *- جبرهای باناخ

دراین پایان نامه ثابت می کنیم اگر a یک *-جبر ممختلط با بر گشت پیوسته b یک *^a-جبر و tاز aبهb یک *-همریختی ژوردن با برد چگال باشد آنگاه tپیوسته است همچنین به بررسی 3-همریختی ها روی جبرهای باناخ با تقریب همانی کراندار پرداخته و نشان میدهیم که هر همریختی حافظ برگشت بین *^c- جبرها نرم کاهشی است.

15 صفحه اول

برد رده هایی خاص از مشتق ها روی جبرهای باناخ

در این پایان نامه کوشش خواهیم کرد که علاوه بر ارائه اطلاعاتی مفید و قضایایی مهم در رابطه با حدس سینگر-ورمر و بیان تعمیم های مختلفی از آن در جبرهای باناخ به صورت کلی، در حالت خاص نیز به بررسی این حدس در مورد مشتق های درونی، درونی تعمبم یافته و تعمیم یافته، پرداخته و نتایج مهمی را نیز در این راستا ارائه نماییم.

15 صفحه اول

مشتق های جردن تعمیم یافته روی جبرها و جبرهای عملگری خاص

در این تحقیق فرض می شود n یک لانه روی فضای باناخ x باشد و alg n یک جبر لانه ای شرکت پذیر باشد.نشان داده می شود اگر یک عنصر غیر بدیهی در n موجود باشد به طوریکه در x تکمیل شده باشد، آنگاه هر مشتق جردن تعمیم یافته جمعی از alg n به خودش یک مشتق تعمیم یافته جمعی است. علاوه بر این شاخصی از مشتق های جردن تعمیم یافته خطی از جبرهای لانه ای روی فضای هیلبرت جدایی پذیر مختلط ارائه می شود.

15 صفحه اول

اشتقاق های لی روی جبرهای خاص

در این رساله به مطالعه اشتقاق های لی روی جبرهای عملگری و جبرهای مثلثی می پردازیم. شرایطی را بررسی می کنیم که تحت آن یک اشتقاق لی روی این جبرها به شکل استاندارد ظاهر شود به عبارت دیگر، بتوان آن را به صورت مجموع یک اشتقاق جمعی و یک نگاشت مرکز مقدار که جابجاگرها را به صفر می نگارد تجزیه کرد.

15 صفحه اول

اشتقاق های لی وجردن روی جبرهای خاص

این مطالعه به منظور بررسی اشتقاق های لی وجردن روی یک خانواده از جبرهای خاص صورت گرفته است. از اینرو به بررسی اینکه تحت چه شرایطی می توان یک اشتقاق لی را به صورت حاصلجمع یک اشتقاق جمعی و یک نگاشت مرکزمقدار که جابجاگرها را به صفر می نگارد تجزیه کردو در آخر مباحثی پیرامون اشتققاق های جردن و شرایطی که تحت آن هر اشتقاق جردن یک اشتقاق است رامورد بررسی قرار داده ایم.

منابع من

با ذخیره ی این منبع در منابع من، دسترسی به آن را برای استفاده های بعدی آسان تر کنید

ذخیره در منابع من قبلا به منابع من ذحیره شده

{@ msg_add @}


نوع سند: پایان نامه

وزارت علوم، تحقیقات و فناوری - دانشگاه ارومیه - دانشکده علوم

کلمات کلیدی

میزبانی شده توسط پلتفرم ابری doprax.com

copyright © 2015-2023